Nieuwe misdaadserie Darkness: Those Who Kill begint zaterdag op Canvas

Nieuwe misdaadserie Darkness: Those Who Kill begint zaterdag op Canvas
Elke week twee afleveringen

Kijktip :

Hier in Nederland zijn we gek op Scandinavische misdaadseries, maar de Belgen kunnen er helemaal wat van. Canvas grijpt de populariteit van misdaad aan door vanaf zaterdag de nieuwe Deense misdaadserie Darkness: Those Who Kill uit te zenden.

Spoorloos
Rechercheur Jan Michelsen (gespeeld door Kenneth M. Christensen) is verwikkeld in een onderzoek naar de verdwijning van de zeventienjarige Julie, die al een half jaar spoorloos is. Plotseling ziet hij een verband met een zaak van tien jaar geleden, waarna het onderzoek in een stroomversnelling belandt. Dit lijkt namelijk het werk te zijn van een seriemoordenaar.

Nieuwe verdwijning
Michelsen besluit de forensisch pscyholoog Louise Bergstein (Natalie Madueño) om hulp te vragen, maar dan verdwijnt er opnieuw een jonge vrouw spoorloos. Een plot zoals we die al veel vaker hebben gezien, maar Darkness: Those Who Kill werkt het op zijn eigen unieke wijze uit, waarbij de spanning tot grote hoogtes wordt gedreven. Elke zaterdag zijn er twee afleveringen te zien.

De Deense misdaadserie Darkness: Those Who Kill is vanaf zaterdag 29 februari wekelijks met twee afleveringen vanaf 20.35 uur te zien op Canvas. Lees hier waar je Canvas kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie Darkness: Those Who Kill begint zaterdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV