Slotaflevering Hoogvliegers zaterdag te zien op NPO 1

Slotaflevering Hoogvliegers zaterdag te zien op NPO 1
Hoe loopt de serie af?

Kijktip :

De dramaserie Hoogvliegers was één van de grote prestigeprojecten van de publieke omroep van deze winter. Zaterdag (29 februari) is de laatste aflevering direct na Wie is de Mol? te zien op NPO 1. Hoe loopt de spannende serie af?

Piloten in opleiding
In de serie Hoogvliegers volgden we een aantal jonge piloten in opleiding, die als uiteindelijke doel hebben om met hun F16's naar gevechtsgebieden te worden uitgezonden. Ze hebben allemaal echter een andere reden om straaljagerpiloot te worden en langzaam maar zeker leren we ze beter kennen. Hoe gaan ze om met uitdagingen, zware verantwoordelijkheden en hun eigen verleden?

Syrië
In de laatste aflevering wordt in Syrië alles in het werk gesteld om Guus te vinden. Hij blijkt nog te leven en is gevangengenomen door een groep rebellen. In een bloedstollende apotheose komt alles samen. Rutger moet vanuit zijn cockpit uiteindelijk een beslissing nemen over leven of dood. Wat moet hij doen? Is hij, nu het er écht op aankomt, een held of een loser?

De slotaflevering van Hoogvliegers is op zaterdag 29 februari om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Hoogvliegers terugkijken bij Gids.tv en op NPO Start.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Hoogvliegers zaterdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV