Vanavond op tv: De TV Kantine is terug en Oogappels seizoen 2 gaat van start

Vanavond op tv: De TV Kantine is terug en Oogappels seizoen 2 gaat van start
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 27 februari

Kijktip :

Vanavond kunnen we genieten van een nieuw seizoen van De TV Kantine en Oogappels seizoen 2. Ook het nieuwe programma My Feet Are Killing Me is te zien, daarin helpen Dr. Brad Schaeffer en Dr. Ebonie Vincent patiënten met de meest ernstige aandoeningen aan hun voeten.

In de zesdelige documentaireserie Bodem in zicht onderzoeken Eva Cleven en Anna Gimbrère de herkomst van de belangrijkste grondstoffen. De eerste aflevering gaat over goud. Nog meer serieuze zaken worden besproken in het nieuwe programma Erik Scherder laat zich niet kisten, waarin neuropsycholoog Erik Scherder de confrontatie aangaat met een van zijn eigen fobieën: vliegangst. De voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen met de wedstrijden LASK - AZ (Europa League) en Ajax - Getafe (Europa League).

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 27 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: LASK - AZ (Europa League)

RTL 7
RTL 7
18:55 uur

Vanavond is er vanaf 18:00 uur een voorbeschouwing en vanaf 18:55 uur een live verslag van het duel LASK Linz - AZ op RTL 7, in de zestiende finales van de Europa League. Voor de uitwedstrijd in Oostenrijk kan AZ weer beschikken over een volledig fit supertrio in de voorhoede: Calvin Stengs, Myron Boadu en Oussama Idrissi. Zij zullen voor de doelpunten moeten zorgen tegen een lastige tegenstander, die eerder dit Europa League-seizoen in eigen huis met 4-1 won van PSV.

Lees hier meer over de wedstrijd LASK Linz - AZ.


Terug: De TV Kantine

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Het bekende persiflageprogramma waarin Carlo Boszhard en Irene Moors bekend Nederland uitvergroten gaat vanavond van start. Opnieuw heeft een aantal bekende Nederlanders een gastrol, deze BN'ers kunnen we verwachten in alweer het elfde seizoen. Kijk vanavond om 20:30 uur naar RTL 4 voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen De TV Kantine.


Nieuw: My Feet Are Killing Me

TLC
TLC
20:30 uur

In het programma My Feet Are Killing Me helpen Dr. Brad Schaeffer en Dr. Ebonie Vincent patiënten met de meest ernstige aandoeningen aan hun voeten. Pijnlijke voeten hebben we allemaal weleens gehad, meestal door vermoeidheid of langdurig staan. Maar sommige mensen leven elke dag met voeten die opgezwollen, misvormd of ernstig ontstoken zijn, waardoor ze constant pijn hebben en amper kunnen lopen. Dr. Brad Schaeffer en Dr. Ebonie Vincent schieten te hulp. My Feet Are Killing Me is elke donderdag om 20:30 uur te zien op TLC.


Live: Ajax - Getafe (Europa League)

RTL 7
RTL 7
21:00 uur

Na de wedstrijd LASK Linz - AZ is het de beurt aan Ajax. Ajax zal in de eigen Johan Cruijff Arena minstens twee doelpunten moeten maken om een verlenging af te dwingen en drie keer moeten scoren om te winnen. In deze scenario's mag Getafe echter niet scoren, want Ajax moet met drie doelpunten verschil winnen om door te gaan. Lichtpuntje is de mogelijke rentree van Quincy Promes, die enkele weken geblesseerd was. Ajax - Getafe (Europa League) is vanaf 21:00 uur te zien op RTL 7.

Lees hier meer over de wedstrijd Ajax - Getafe.


Nieuw: Bodem in zicht

NPO 3
NPO 3
21:00 uur

In de zesdelige documentaireserie Bodem in zicht onderzoeken Eva Cleven en Anna Gimbrère de herkomst van de belangrijkste grondstoffen. Ze duiken in de wereld achter de materialen die de basis vormen van ons moderne bestaan. De eerste aflevering gaat over goud, al duizenden jaren een van de meest geliefde en gezochte stoffen op aarde. Bodem in zicht is elke donderdag om 20:55 uur te zien op NPO 3.


Nieuw: Oogappels seizoen 2

NPO 1
NPO 1
21:35 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de dramaserie Oogappels. De serie gaat over vier verschillende gezinnen, en ze worstelen allemaal met de opvoeding van de kinderen. De komende tien donderdagen staan om 20:30 uur op NPO 1 weer in het teken van puberstress en ouderleed. In de eerste aflevering staan de gezinnen van Erik & Merel en Marcel & Carola centraal.


Nieuw: Erik Scherder laat zich niet kisten

NPO 2
NPO 2
22:20 uur

Neuropsycholoog Erik Scherder gaat de confrontatie aan met een van zijn eigen fobieën: vliegangst. Daarnaast bezoekt hij samen met Pieter een supermarkt, een plek waar Pieter met regelmaat totaal in paniek raakt. Wat gebeurt er precies met ons als we de controle over onze eigen brein kwijtraken? Dit en meer vanavond in Erik Scherder laat zich niet kisten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: De TV Kantine is terug en Oogappels seizoen 2 gaat van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV