Speciale uitzending Het coronavirus: feiten en fabels donderdagavond op NPO 1

Speciale uitzending Het coronavirus: feiten en fabels donderdagavond op NPO 1
In plaats van Oogappels

Kijktip :

Vanwege de enorme uitbraak van het coronavirus in Europa en de rest van de wereld heeft de NPO besloten op donderdag 27 februari een speciale informatie-uitzending over het virus te maken. In Het coronavirus: feiten en fabels wordt antwoord gegeven op alle prangende vragen over het virus.

Vragen
Tijdens de uitzending kunnen de kijkers vragen stellen via de Facebook-pagina van de NOS en via het YouTube-kanaal van de omroep. Daarnaast kunnen er nu al vragen gemaild worden naar [email protected] Ook via Twitter kun je een vraag indienen door de hashtag #coronavragen te gebruiken.

Experts en reportages
In de live-uitzending legt presentator Rob Trip de vragen voor aan de experts in de studio. Verder komen er in de uitzending correspondenten en verslaggevers aan het woord, zowel tijdens live schakelingen als via reportages die zij hebben gemaakt op plekken waar het coronavirus is uitgebroken. In de studio is ook Saïda Maggé aanwezig, die concrete informatie en uitleg geeft bij een videoscherm.

Oogappels
Door de speciale uitzending over het coronavirus begint de eerste aflevering van het tweede seizoen van Oogappels om 21.35 uur op NPO 1. De aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld is komen te vervallen.

De speciale informatie-uitzending Het coronavirus: feiten en fabels is op donderdag 27 februari om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna Het coronavirus: feiten en fabels terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Speciale uitzending Het coronavirus: feiten en fabels donderdagavond op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV