Recensie: Like a Boss is 'komedie' met superbitch Salma Hayek

Recensie: Like a Boss is 'komedie' met superbitch Salma Hayek
Alleen valt er weinig te lachen...

Film :

Vanaf 27 februari gaat de film Like a Boss draaien in de Nederlandse bioscopen. Deze typische Amerikaanse komedie had zo leuk kunnen zijn, maar als een volle bioscoop (bijna) niet moet lachen is er iets goed mis. Lees hier de filmrecensie van Like a Boss.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

BFF's for life!
Het lijkt de beste vriendinnen Mia (Tiffany Haddish) en Mel (Rose Byrne) voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf. Helaas zitten ze flink in de schulden en een aanbod van de keiharde cosmeticagigant Claire Luna (Salma Hayek) om de zaak over te kopen is dan ook te aanlokkelijk om af te slaan. De levenslange vriendschap tussen Mel en Mia komt hierna flink onder druk te staan.

Tiffany Haddish, Salma Hayek en Rose Byrne in de film 'Like a Boss'

Beoordeling van Gids.tv: ★
Wie eens lekker wil gieren van het lachen komt met Like a Boss bedrogen uit. De cast lijkt veelbelovend, met Rose Byrne en Tiffany Haddish in de hoofdrollen. Met name Haddish gooit er nog een paar sterke onliners uit, maar echt leuk wordt het nooit. De Mexicaanse superdiva Salma Hayek is indrukwekkend met haar grote pruik en hakken van dertig centimeter, maar ook zij weet deze komedie (vreemd genoeg) niet naar een hoger niveau te trekken. Kwalificaties als voorspelbaar, saai, flauw en slechte slapstick passen het beste bij deze film. Gelukkig ben je met 83 minuten de bioscoop zo weer uit: één ster.

Cast
Naast Salma Hayek (The Hitman's Bodyguard) en Tiffany Haddish (Girls Trip) zijn ook Rose Byrne (Instant Family) en Billy Porter (Pose) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Miguel Arteta (Yes Day).

Like a Boss is vanaf 27 februari 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: komedie. Tijdsduur: 83 minuten. IMDb-score: 4,3.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV