Kuurne-Brussel-Kuurne live op tv (wielrennen)

Kuurne-Brussel-Kuurne live op tv (wielrennen)
Mooie zondagse klassieker

Sport :

Een dag na de eerste voorjaarsklassieker is het alweer tijd voor de volgende: Kuurne-Brussel-Kuurne staat op de eerste zondag van maart op het programma. Eurosport en België Eén doen live verslag op tv.

Parcours
De koers start en finisht, zoals de naam eigenlijk al zegt, in Kuurne. Een aantal mooie Vlaamse heuvels komen in korte tijd voorbij, waaronder de Mont Saint Laurent, La Houppe, Kanarieberg, Kruisberg en Hotond.

Bekijk hier de complete wielerkalender van dit voorjaar.

Favorieten
De winnaar van vorig jaar, Bob Jungels, is een sterke klassiekerrenner. Mocht er een harde strijd komen, maakt hij kans. Met hem: Greg van Avermaet, Jasper Stuyven en Matteo Trentin. De kans dat de koers op een sprint uitloopt is wat groter. Dan is de grote favoriet de Noor Alexander Kristoff. De Belg Jasper Philipsen, Italiaan Sonny Colbrelli en de twee Nederlanders Cees Bol en Fabio Jakobsen mogen we dan ook niet uitsluiten.

Live op tv
België Eén/Sporza begint met uitzenden om 13.30 uur. Vanaf 15.15 uur is de koers ook op Eurosport 1 en via de Eurosport Player te volgen.

Kuurne-Brussel-Kuurne 2020 is zondag 1 maart vanaf 13.30 uur te zien op België Eén en vanaf 15.15 uur op Eurosport 1 en via de Eurosport Player. Bekijk hier op welk kanaal je België Eén vindt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kuurne-Brussel-Kuurne live op tv (wielrennen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV