El Clásico Real Madrid - FC Barcelona live op tv

El Clásico Real Madrid - FC Barcelona live op tv
Gigantisch spannende titelstrijd in Spanje

Sport :

Zondag 1 maart wordt de tweede El Clásico van het seizoen gespeeld. Real Madrid en FC Barcelona zijn alletwee nog in de race om het landskampioenschap. Ziggo Sport doet vanaf 20.00 uur live verslag op tv.

Spannend
De tweede El Clásico is nog spannender dan de eerste. FC Barcelona is net koploper, op 2 punten van Real Madrid. De Catalanen wonnen vorige week van Eibar, maar speelde in de Champions League gelijk tegen Napoli. Real had een hele slechte generale: ze verloren van zowel Levante (competitie, 0-1) als Manchester City (Champions League, 1-2).

Geschiedenis
Eerder dit seizoen speelde Real en Barcelona in Nou Camp met 0-0 gelijk. Van de 39 El Clásico's in competitieverband wonnen de Catalenen er 26 en 'De Koninklijke' er 13. Barcelona maakte in totaal 100 goals tegen Madrid.

De El Clásico Real Madrid - FC Barcelona is zondag 1 maart om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport, betaalzender Ziggo Sport Select en online. De samenvatting van Real Madrid - FC Barcelona is ook te zien op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op El Clásico Real Madrid - FC Barcelona live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV