Nieuw seizoen Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine vanaf maandag op Discovery

Nieuw seizoen Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine vanaf maandag op Discovery
Dave Turin helpt bij heropstarten van mijn

Kijktip :

Dave Turin vergaarde roem door het programma Gold Rush, maar nu heeft hij ook zijn eigen serie: Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine. Hierin is te zien hoe hij eigenaars van oude mijnen in de Verenigde Staten helpt bij het heropstarten van hun mijn.

Miljoenen dollars
Wie de film The Gold Rush (1925) van Charlie Chaplin weleens heeft gezien weet: in Amerika zijn ze gefascineerd door goud. Verspreid over het land zit er echter nog steeds voor miljoenen dollars aan goud in de grond, maar die zijn verlaten door een eerdere generatie goudzoekers omdat ze het niet konden vinden. De eigenaren van deze plekken hopen met de hulp van Dave Turin het goud alsnog te vinden.

Dozer Dave
Turin beschikt namelijk wél over de machines die nodig zijn om de kostbare grondstof uit de bodem te winnen. Zijn bijnaam zegt eigenlijk alles: Dozer Dave. Eerst moet hij echter weten of er wel genoeg goud in de grond zit, en zo ja, op welke plek. In het vorige seizoen vond hij wel goud, maar niet genoeg om de hoge kosten te dekken. Nu hoopt hij meer geluk te hebben.

Het nieuwe seizoen van Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine is vanaf maandag 2 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine vanaf maandag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV