Recensie: All The Bright Places brengt de liefde met dikke tranen

Recensie: All The Bright Places brengt de liefde met dikke tranen
Met Elle Fanning en Justice Smith

Film :

Vanaf vrijdag 28 februari staat de nieuwe film All The Bright Places op Netflix. Gebaseerd op het gelijknamige en succesvolle boek van Jennifer Niven, is dit tienerdrama van de bovenste plank. Zorg wel dat je de zakdoeken paraat hebt staan. Lees hier de recensie van de film All the Bright Places.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Verlies, trauma en de liefde
Het verhaal gaat over de tieners Violet Markey (Elle Fanning) en Theodore Finch (Justice Smith) die na hun ontmoeting elkaars leven voorgoed veranderen. Ze hebben namelijk een groot ding gemeen: beiden struggelen ze met een flinke lading emotionele bagage uit hun verleden. De liefde bloeit op, maar wel met problemen.

Elle Fanning en Justice Smith in de film 'All the Bright Places'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Als je de film The Fault in Our Stars wel kan waarderen, ga je ook van deze film zeker genieten. All the Bright Places laat op een hele mooie manier zien hoe twee tieners dealen met mentale problemen en welke effecten die issues hebben op hun relaties en omgeving. Zware thema's, maar er zijn gelukkig ook vrolijke momenten in de film aanwezig. De film barst uit zijn voegen van wijze levenslessen waar we allemaal mee te maken krijgen. Mede door de cast (beeldschone Elle Fanning en sterke vertolking Justice Smith) is een traantje wegpinken gegarandeerd. Een hartverwarmende film mits je er voor open staat. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Elle Fanning (Maleficent) en Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) zijn ook Keegan-Michael Key (Dolemite Is My Name) en Luke Wilson (The Goldfinch) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Brett Haley (Hearts Beat Loud).

All The Bright Places is vanaf 28 februari op Netflix te zien. Genre: Drama. Tijdsduur: 108 minuten. IMDb-score: 6,3.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: All The Bright Places brengt de liefde met dikke tranen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV