sc Heerenveen - Ajax live op tv

sc Heerenveen - Ajax live op tv
Ajax op weg naar landskampioenschap?

Sport :

Op zaterdag 6 maart spelen Ajax en sc Heerenveen in de 26ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd wordt om 20.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten sc Heerenveen - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De onderstaande samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Het is een ontzettend lastige periode voor de ploeg uit Amsterdam. Uitschakeling in de Europa League, de KNVB Beker en keiharde concurrentie vanuit Alkmaar en Rotterdam. Het feit dat Ajax zichzelf in Heerenveen moet revancheren, brengt veel druk met zich mee voor de ploeg van Erik ten Hag. Zijn de Amsterdammers nog steeds op weg naar het landskampioenschap?

Bekijk het complete speelschema van Ajax

sc Heerenveen
sc Heerenveen gaat best lekker. De Friezen staan (nog) in het linkerrijtje, maar weten de belangrijke wedstrijden vaak niet te winnen. De laatste keer dat Heerenveen thuis van Ajax won, was in juni 2008. Dat is dus al even geleden.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.20 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

sc Heerenveen - Ajax is zaterdag 6 maart om 20.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op sc Heerenveen - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier