Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: de speeddates en Nieuw Zeer

Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: de speeddates en Nieuw Zeer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 maart

Kijktip :

Vanavond zijn de speeddates bij Boer zoekt Vrouw op televisie. Vijf boeren zulen met tien brievenschrijvers op date gaan. Ook is Nieuw Zeer te zien, een komische sketchserie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Boer zoekt Vrouw: de speeddates

NPO 1
20:25 uur

De vijf boeren met de meeste brieven gaan op speeddate met de tien brievenschrijvers die ze hebben uitgenodigd. Annemiek (26 jaar, Drenthe), Bastiaan (36 jaar, Zeeland), Geert (51 jaar, Noord-Brabant), Geert-Jan (61 jaar, Noord-Holland), Jan (36 jaar, Noord-Holland) waren de populairste boeren. Zij zullen het hele Boer zoekt Vrouw-traject volgen.


Ted

SBS 9
20:30 uur

John laat een kerstwonder uitkomen door zijn enige vriend in zijn leven tot leven te wekken: zijn teddybeer. De twee groeien samen op en maken veel mee. Maar dan moet hij kiezen tussen zijn vriendin of zijn vriendschap met de teddybeer.


Nieuw: Nieuw Zeer

NPO 3
21:55 uur

Vanavond start de nieuwe komische sketchserie Nieuw Zeer, die gaat over de hete hangijzers van nu. Volgens de makers wordt er veel over gepraat en geschreeuwd, maar wordt er te weinig om gelachen. Onder andere #metoo, de zorg, de integratie, het klimaat, Piet en nepnieuws komen voorbij. In deze eerste aflevering gaat het over tbs.


Terug: VPRO Tegenlicht

NPO 2
22:10 uur

In de eerste uitzending wordt er aandacht besteed aan de lange wachtlijsten binnen de geestelijke gezondheidszorg. Er wordt gezocht naar manieren om de psychische hulpverlening opnieuw vorm te geven. Ook wordt de grens tussen normaal en abnormaal opgezocht en komen mensen aan het woord die de gezondheidszorg nu al anders proberen te doen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Boer zoekt Vrouw: de speeddates en Nieuw Zeer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier