OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in april 2020

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in april 2020
Niet de bioscoop, maar wel op Netflix, Disney Plus, Videoland, NPO Plus en Ziggo

Sport :

Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Start en op tv.

Community, S1-S6 (1 april)

Netflix


Het wordt een fantatische 1-april met zes (dus alle) seizoenen van Community. Geniet van een van de beste sitcoms die NBC heeft voortgebracht, met o.a. Donald Glover in de hoofdrol. Bekijk hier waar je Community kunt kijken.

The Addams Family (1 april)

Netflix


De meest bizarre familie uit de popcultuur. We zien in deze film hoe criminelen van plan zijn om de excentrieke familie op te lichten. Een van de handlangers beweert om die reden hun lang verloren oom te zijn. Bekijk hier waar je The Addams Family kunt kijken.

Curb Your Enthusiasm, S10 (1 april)

Ziggo


Larry David, medebedenker en uitvoerend producent van de langlopende komische hitserie Seinfeld, boort een nieuwe bron van humor aan: zichzelf. Bekijk hier waar je Curb Your Enthusiasm kunt kijken.

Tales from the Loop, S1 (3 april)

Amazon Prime


De stadsbewoners die boven 'The Loop' wonen ervaren dingen die voorheen alleen in het rijk van sciencefiction te bewonderen waren. Dankzij een speciaal gebouwde machine zijn de mogelijkheden nu eindeloos. Bekijk hier waar je Tales from the Loop kunt kijken.

La Casa de Papel, S4 (3 april)

Netflix


Het vierde seizoen van La Casa de Papel zit weer vol met chaos. De Professor denkt dat Lisbon geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. Bekijk hier waar je La Casa de Papel kunt kijken.

Home Before Dark, S1 (3 april)

Apple TV+


Het jonge meisje Hilde Lysiak, afkomstig uit de grote stad, is een onderzoeksjournaliste. Ze ontdekt aanwijzingen voor een onopgeloste zaak tijdens een bezoek aan de kleine stad aan het meer van haar vader. Ze brengt het nieuws over de moordzaak naar buiten via haar zelf gestarte krantje genaamd Orange Street News.

Coffee & Kareem (3 april)

Netflix


De 12-jarige Kareem Manning huurt een crimineel in om zijn moeders nieuwe vriend, politieagent James Coffee, bang te maken. Zijn plan werkt averechts, waardoor de meest meedogenloze drugsbaron van Detroit achter hen aan komt te zitten. Vervolgens moeten Coffee en Kareem een band zien op te bouwen terwijl ze een criminele samenzwering proberen te onthullen.. Bekijk hier waar je Coffee & Kareem kunt kijken.

Homeland, S8 (5 april)

NPO 3/NPO Plus


Tijdens Carrie Mathison's verblijf in Irak als CIA-agent werd ze gewaarschuwd door een informant dat een Amerikaanse oorlogsgevangene door al-Qaeda is gehersenspoeld. Nadat ze een ongeoorloofde operatie uitvoert wordt Carrie heringezet bij de CIA antiterreureenheid in Langley, Virginia. Bekijk hier waar je Homeland kunt kijken.

Cougar Town, S1 - 6 (6 april)

Videoland


Cougar Town draait om de levens- en liefdesperikelen van een hechte vriendengroep, waar Jules de hoofdrol in speelt. Bekijk hier waar je Cougar Town kunt kijken.

American Reunion (10 april)

Netflix


Het vervolg op American Pie. Meer dan tien jaar later keren ze allemaal naar East Great Falls terug voor een middelbare schoolreünie. Tijdens dit ene, langverwachte weekend ontdekken ze wat er veranderd is, wie nog steeds zichzelf is en dat tijd en afstand geen afbreuk doen aan échte vriendschap. Bekijk hier waar je American Reunion kunt kijken.

The Walking Dead: World Beyond, S1 (13 april)

Amazon Prime


Twee zussen verlaten samen met twee vrienden een veilige comfortabele plek en trotseren bekende en onbekende gevaren op een belangrijke zoektocht. Ondertussen worden ze achtervolgd door degenen die hen willen beschermen en degenen die hen willen schaden. Bekijk hier waar je The Walking Dead: World Beyond kunt kijken.

Once Upon a Time... In Hollywood (13 april)

Netflix


De negende Tarantino-film staat deze maand op Netflix. Vervallen ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn stuntman en goede vriend Cliff Booth (Brad Pitt) willen weer meer succes met hun carrière. Bekijk hier waar je Once Upon a Time... In Hollywood kunt kijken.

The L Word: Generation Q, S1 (13 april)

Videoland


The L Word: Generation Q speelt zich af tien jaar na de gebeurtenissen van The L Word en volgt een ensemble van vrienden, waarvan de meerderheid lesbische vrouwen is. De serie volgt Bette Porter, Shane McCutcheon and Alice Pieszecki naast een nieuwe generatie van diverse LGBTQIA karakters die te maken krijgen met liefde, liefdesverdriet, seks, tegenslagen en succes in Los Angeles. Bekijk hier waar je The L Word: Generation Q kunt kijken.

Sergio (17 april)

Netflix


Sérgio Vieira de Mello is Braziliaans diplomaat van de Verenigde Naties. In het jaar 2003 reist hij als Hoge Commissaris voor de Mensenrechten naar Irak om er vrede te bewerkstelligen. Niet enkel zijn werk houdt hem bezig, ook zijn partner Carolina is steeds in zijn gedachten en hij koestert de wens om meer tijd met haar door te brengen. Dan volgt tragisch nieuws.. Bekijk hier waar je Sergio kunt kijken.

De Twaalf, S1 (17 april)

Netflix


In de door Netflix aangekochte Belgische serie De Twaalf staat de rechtszaak rondom schooldirecteur Frie Palmers centraal. Zij wordt ervan beschuldigd jaren eerder haar dochter en haar beste vriendin vermoord te hebben. Bekijk hier waar je De Twaalf kunt kijken.

Ocean's 8 (17 april)

Netflix


Dit keer geen 11 mannen, maar 8 vrouwen die de Ocean's-franchise dragen. Het zijn Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Rihanna, Sandra Paulson, Awkwafina, Mindy Kaling Amita en Helena Bonham Carter spelen de hoofdrollen. Bekijk hier waar je Ocean's 8 kunt kijken.

After Life, S2 (24 april)

Netflix


After Life is de serie van Ricky Gervais. Hij speelt de rol van Tony, een schrijver van een krant. Zijn vrouw overlijdt en Tony probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Bekijk hier waar je After Life kunt kijken.

Extraction (24 april)

Netflix


Een Indiaas jongetje, en zoon van een internationale crimineel die vastzit, wordt ontvoerd in de hoofdstad van Bangladesh en vastgehouden in één van de meest ondoordringbare steden van de wereld. Een bedreven huurmoordenaar, Tyler Rake genaamd, wordt vervolgens ingehuurd om het jongetje te bevrijden en terug te brengen naar zijn familie. Tijdens zijn reddingsmissie is Tyler ook op zoek naar verlossing. Bekijk hier waar je Extraction kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV