Zenuwslopende thriller Déjà Vu zie je dinsdag op Veronica

Zenuwslopende thriller Déjà Vu zie je dinsdag op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis

Kijktip :

Heeft Denzel Washington ooit een slechte film gemaakt? Als dat al zo is, moet je er goed naar zoeken. Toch zijn er films die we af en toe vergeten binnen zijn fantastische oeuvre. Déjà Vu is er zo een. Gelukkig is hij dinsdag te zien op Veronica, om je geheugen even op te frissen. Je kunt 'm echter ook streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
New Orleans wordt opgeschrikt door de terroristische aanslag op een veerboot, waarbij meer dan vijfhonderd burgers om het leven komen. ATF-agent Doug Carlin (gespeeld door Denzel Washington) gaat op onderzoek uit en ontdekt in de rivier het lijk van een mooie jonge vrouw. Deze Claire Kuchever (Paula Patton) blijkt echter niet een van de vele slachtoffers van de veerboot te zijn geweest; wat heeft haar dood met de aanslag te maken gehad?

Vleugje science fiction
Gedurende zijn carrière heeft Denzel Washington zich vooral toegelegd op spijkerharde filmdrama's en knallende actiethrillers, maar voor Déjà Vu maakte hij een geslaagd uitstapje naar de science fiction. Tony Scott (met wie Washington maar liefst vijf keer samenwerkte) nam plaats op de regiestoel en hij maakte er een strakke thriller van, die je zo nu en dan flink op het verkeerde been zet. Washington acteert uiteraard weer fantastisch, en ook de bijrollen zijn goed bezet met Paula Patton, Jim Caviezel en Val Kilmer.

Déjà Vu (2006) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 3 maart om 22.35 uur te zien op Veronica.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV