Sanne Hans keert terug als coach in nieuw seizoen The Voice Kids

Sanne Hans keert terug als coach in nieuw seizoen The Voice Kids
Vervanger van Ilse DeLange

Nieuws :

Zelden was er zoveel discussie over een coach in The Voice of Holland als het afgelopen seizoen. Lil Kleine kon op weinig waardering van de kijkers rekenen, maar tot nu toe is er nog geen nieuws over een eventueel vertrekt. Wie wél vertrekt, is Ilse DeLange - maar dan bij The Voice Kids. Zij wordt vervangen door Sanne Hans, oftewel Miss Montreal.

Nieuw seizoen
Het nieuwe seizoen van The Voice Kids gaat op vrijdag 6 maart van start op RTL 4, precies een week na de grote finale van The Voice of Holland. De eerste vijf afleveringen staan volledig in het teken van de Blind Auditions. Hier proberen kinderen tussen de acht en zestien jaar de coaches te overtuigen van hun zangkwaliteiten. Draaien Ali B, Anouk, Marco Borsato en Sanne Hans om voor de zingende sterren van de toekomst?

Jamai
Ook op het gebied van presentatie is er wat veranderd. Wendy van Dijk is vertrokken naar SBS en daarom staat er een gloednieuw presentatieduo op: Martijn Krabbé en Jamai Loman. Jamai werd in eerdere jaren ook al betrokken bij The Voice Kids, waar hij backstage als reporter verslag deed. Wie van de jonge zangers en zangeressen treedt in de voetsporen van Silver Metz, de vorig jaar de titel won?

Het nieuwe seizoen van The Voice Kids is vanaf vrijdag 6 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sanne Hans keert terug als coach in nieuw seizoen The Voice Kids of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier