Vanavond op tv: FC Utrecht - Ajax (KNVB Beker), terugkeer Op goed geluk en meer

Vanavond op tv: FC Utrecht - Ajax (KNVB Beker), terugkeer Op goed geluk en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 maart

Kijktip :

Naast de voetbal van vanavond (de Oranjeleeuwinnen komen in actie en de eerste halve finale van de KNVB Beker) keren er ook diverse programma's terug. Zo begint Paul de Leeuw met Op goed geluk en start het tweede seizoen van Ladies Night. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Nederland - Brazilië

Veronica
Veronica
18:50 uur

Voorbeschouwing en vanaf 19:00 uur live verslag van Nederland - Brazilië op het vriendschappelijk voetbaltoernooi Tournoi de France. Vier nationale vrouwenteams spelen de komende week in Frankrijk een oefentoernooi in Frankrijk. Naast het gastland zijn dat Nederland, Canada en Brazilië. Ze spelen allemaal drie duels in een groepsfase. Brazilië is de eerste tegenstander voor de Oranje Leeuwinnen. Bekijk hier de rest van het speelschema van Nederland.


Terug: Op Goed Geluk

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

De liefdesshow Op Goed Geluk keert vanavond terug op televisie. Paul de Leeuw neemt het presentatiestokje van het programma uit de jaren 80 en 90 over van Gordon, die er in 2018 al een comeback mee maakte. Carry Tefsen presenteerde het jarenlang in de vorige eeuw. Elke week gaan twee vrijgezellen op zoek gaan naar ware liefde. Elke single kan kiezen uit drie potentiële partners die ze leren kennen door het stellen van vragen.


Terug: Ladies Night

NET 5
NET 5
20:30 uur

De talkshow Ladies Night van Merel Westrik is vanaf vanavond terug op Net5. Elke woensdag om 20:30 uur bespreekt Westrik de actualiteit en onderwerpen die (nog) niet tot de actualiteit behoren. Het doel van het programma is de kijker bijpraten over onderwerpen die iedere vrouw raakt en ruimte bieden voor ontroerende verhalen, maar ook voor pittige discussies. Lees hier wie de gasten in de eerste aflevering zijn.


Terug: Tussen Kunst en Kitsch

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van Tussen Kunst en Kitsch, waarin experts kunstvoorwerpen en curiosa taxeren. De komende weken elke woensdag om 20:30 uur op NPO 1. In dit nieuwe seizoen wordt zelfs nieuw werk van grootmeesters ontdekt. Een stilleven uit de erfenis van een tante blijkt een Mondriaan en een ets die aan de muur hing bij grootvader kan aan niemand minder dan Rembrandt toegeschreven worden. De eerste aflevering is opgenomen in Slot Zeist.


Live: FC Utrecht - Ajax (KNVB-beker)

FOX
FOX
20:45 uur

Live verslag van de halve finale FC Utrecht - Ajax in de KNVB-beker op het open kanaal van FOX. De voorbeschouwing begint om 20:00 uur. FC Utrecht bereikte de halve finale na een 4-1 overwinning bij Go Ahead Eagles. Ajax won met 3-0 in Arnhem tegen Vitesse. In de competitie moeten FC Utrecht en Ajax ook nog tegen elkaar spelen. Die wedstrijd werd een paar weken geleden afgelast vanwege de storm. In Amsterdam won Ajax eerder dit seizoen met 4-0.


Nieuw: Olcay & Huiselijk Geweld

NET 5
NET 5
21:30 uur

In het nieuwe programma Olcay & Huiselijk Geweld gaat modeontwerper en tv-maker Olcay Gulsen op zoek naar antwoorden op vragen die zij heeft over huiselijk geweld. Haar doel: het taboe hierover doorbreken. De komende zes woensdagen wil Olcay om 21:30 uur op Net 5 huiselijk geweld bespreekbaar maken en laten zien dat het in alle regio's en milieus voorkomt. In de afleveringen van Olcay & Huiselijk Geweld komen verschillende onderwerpen aan bod.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: FC Utrecht - Ajax (KNVB Beker), terugkeer Op goed geluk en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV