Angela Schijf kondigt aan: "Flikken Maastricht krijgt vijftiende seizoen"

Angela Schijf kondigt aan: "Flikken Maastricht krijgt vijftiende seizoen"
Actrice deelt nieuws via social media

Nieuws :

Het veertiende seizoen van Flikken Maastricht wordt momenteel uitgezonden op NPO 1, en nog altijd is de kijker niet moe van de avonturen van Floris Wolfs en Eva van Dongen. Hoofdrolspeelster Angela Schijf kondigt op social media aan dat er nóg een seizoen aankomt.

"Houdt het dan nooit op?"
Wolfs (gespeeld door Victor Reinier) en Van Dongen (Schijf) houden nog elke week meer dan een miljoen mensen aan de buis gekluisterd en dus heeft AVROTROS besloten om er nóg maar een seizoen aan vast te plakken. Schijf vertelt dat de opnames in de herfst gaan beginnen, en voegt er gekscherend aan toe: "Houdt het dan nooit op?"

Gouden Televizier-Ring
Met het vijftiende seizoen in aantocht mag Flikken Maastricht zich de langstlopende dramaserie op de Nederlandse televisie noemen - uiteraard bestaat Goede tijden, slechte tijden nog veel langer, maar die serie wordt doorgaans in de categorie 'soaps' geschaard. In 2013 werd Flikken Maastricht voor het eerst genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, die het jaar erop werd gewonnen.

Het veertiende seizoen van Flikken Maastricht is momenteel elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv. Wanneer het vijftiende seizoen op televisie wordt uitgezonden, is nog niet bekend.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela Schijf kondigt aan: "Flikken Maastricht krijgt vijftiende seizoen" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen