Vanavond op tv: UK Open Darts, nieuw seizoen The Voice Kids en meer

Vanavond op tv: UK Open Darts, nieuw seizoen The Voice Kids en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 6 maart

Kijktip :

Temidden van de Premier League gaat vanavond ook de UK Open Darts van start, waar maar liefst 160 darters aan de start verschijnen. Verder onder meer een nieuw seizoen van The Voice Kids. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 6 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: UK Open Darts

RTL 7
RTL 7
19:30 uur

Live verslag van de UK Open, het grootste dartstoernooi op de kalender van dartsbond PDC. Na vandaag ook zaterdag vanaf 18:00 uur en zondag vanaf 19:00 uur op RTL 7. Er doen in totaal 160 darters mee aan de UK Open. In de eerste ronde stromen 64 deelnemers in, daarna 32 in de tweede, derde ronde en vierde ronde. Aan het toernooi doen 23 Nederlanders mee. Na de derde ronde is er iedere ronde een loting voor de volgende loting, waarbij iedereen tegen iedereen kan loten.


Nieuw: Wie het laatst lacht

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Wendy van Dijk is terug met een nieuw verborgen cameraprogramma. In Wie het laatst lacht worden bekende en onbekende Nederlanders in de maling genomen. Vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6. Hoe reageren mensen als ze zich plots in een vreemde, onverwachte en vaak bizarre situatie bevinden - terwijl ze zich onbespied wanen? In de studio kijkt Wendy, samen met het publiek - en natuurlijk met de aangevers en de 'slachtoffers' - naar de filmpjes.


Terug: The Voice Kids

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Nu The Voice of Holland is afgelopen, start vanavond het negende seizoen van The Voice Kids op RTL 4. De komende weken is de zoektocht naar jong vocaal talent weer elke vrijdag om 20:30 uur te zien. In vijf afleveringen Blind Auditions is te zien hoe de kinderen, tussen de acht en zestien, de coaches proberen te overtuigen om te draaien. Ilse DeLange is er dit jaar niet meer bij als coach. Zij wordt vervangen door Sanne Hans. De drie andere coaches in The Voice Kids zijn Marco Borsato, Anouk en Ali B.


Terug: 90 Day Fiancé - Before the 90 Days

TLC
TLC
20:30 uur

Het programma 90 Day Fiancé: Before the 90 Days is vanaf vanavond terug met het vierde seizoen. Elke vrijdag om 20:30 uur te zien op TLC. Is het mogelijk om de ware te vinden via internet in een heel ander land? Zeven koppels gaan het uitvinden. De meeste deelnemers hebben hun liefdespartner nog nooit gezien en gaan dat nu voor het eerst doen. Zoals de 54-jarige Ed uit San Diego die al 28 jaar single is, maar nu in de 23-jarige Filipijnse Rosemarie denkt de ware gevonden te hebben.


Nieuw: Waar is dat Feestje?!

SBS 6
SBS 6
21:55 uur

In het nieuwe programma Waar is dat feestje? gaat presentator Henny Huisman langs bij allerlei bijzondere feestjes in Nederland. Van showbizzfeestjes tot houseparty's en van high society gala's tot lokale feestavonden. In de eerste aflevering maakt Henny kennis met het fenomeen 'glamourbingo', mag hij op de verjaardag van Frits Barend komen, viert hij Chinees Nieuwjaar met Gerard Joling en mag hij een dagje meelopen met schnabbelkoning Dries Roelvink die het ene na het andere feestje afloopt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: UK Open Darts, nieuw seizoen The Voice Kids en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV