Hilarische comedy Anchorman: The Legend of Ron Burgundy vrijdag op Comedy Central

Hilarische comedy Anchorman: The Legend of Ron Burgundy vrijdag op Comedy Central
Ook te streamen via Amazon Prime en iTunes

Kijktip :

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy had makkelijk een flauwe comedy van de derde garnituur kunnen worden. In de vakkundige handen van regisseur Adam McKay (The Big Short, Vice) werd het echter een hilarische film. Vrijdag is-ie te zien op Comedy Central en je kunt Anchorman: The Legend of Ron Burgundy streamen via onder meer Amazon Prime en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Comedy Central tevinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
We maken kennis met de arrogante en eigenzinnige Ron Burgundy (gespeeld door Will Ferrell), die in de jaren zeventig van de vorige eeuw één van de bekendste nieuwslezers in San Diego is. De tijden veranderen echter, en vrouwelijke nieuwslezers doen hun intrede. Eén van hen is de hyperambitieuze Veronica Corningstone (Christina Applegate), die de positie van Ron bedreigt. Ron is bereid haar zendtijd te geven op het gebied van woman interest, zoals mode en koken. Veronica weigert echter; ze wil per se het nieuws presenteren. Het is het begin van een hevige concurrentiestrijd.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Ten tijde van de release in 2004 werd Anchorman: The Legend of Ron Burgundy niet bijster enthousiast ontvangen door de critici, maar door de jaren heen is de (cult-)status gegroeid, en inmiddels is het een ware comedyklassieker. In 2013 kwam er zelfs een (matig) vervolg, Anchorman 2: The Legend Continues. In de eerste film is het echter genieten van het hilarische gekibbel tussen de hoofdrolspelers, maar ook de rest van de cast is in topvorm.

Cast
Naast Will Ferrell (Daddy's Home) en Christina Applegate (Bad Moms) zijn ook Paul Rudd (Ant-Man) en Steve Carell (Foxcatcher) te zien in Anchorman: The Legend of Ron Burgundy. Deze film is geregisseerd door Adam McKay.

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is vrijdag 1 oktober om 22.25 uur te zien op Comedy Central.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV