Hartverwarmende docu Oma en Chris & de rode auto maandag op NPO 2

Hartverwarmende docu Oma en Chris & de rode auto maandag op NPO 2
Twee avonturiers

Kijktip :

Op maandag 9 maart kun je op NPO 2 genieten van de hartverwarmende en ontroerende documentaire Oma en Chris & de rode auto, waarin filmmaker Ingrid Kamerling haar 94-jarige grootmoeder Hildegard en haar 30-jarige neef Chris portretteert.

Avonturiers
Het duo heeft elkaar helemaal gevonden, maar Hildegard en Chris zijn allebei avonturiers in het zorgsysteem. Chris is namelijk een bijzondere jongen: hij woont in een woongroep en zorgt drie dagen per week voor zijn oma. Ze zijn elkaars beste vriend en hebben veel gemeen. Zo delen ze een passie voor reizen en kijken ze graag samen naar de Franse film Intouchables.

Luxemburg
Ook geloven ze allebei dat niets in het leven onmogelijk is, en daarom neemt Chris zijn oma - tegen het advies van zijn familie in - mee op een laatste reis naar Luxemburg. Hildegard mocht dan goed verzorgd worden door de thuiszorg, maar al het avontuur was uit haar leven verdwenen. Daar besluit Chris verandering in te brengen.

De documentaire Oma en Chris & de rode auto is op maandag 9 maart om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de docu Oma en Chris & de rode auto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hartverwarmende docu Oma en Chris & de rode auto maandag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV