Liverpool - Atlético Madrid live op tv (Champions League)

Liverpool - Atlético Madrid live op tv (Champions League)
Terugwedstrijd in achtste finales

Sport :

Op woensdag 11 maart spelen Liverpool en Atlético Madrid tegen elkaar in de achtste finale van de Champions League. Veronica en Ziggo Sport Voetbal zender de wedstrijd live op tv uit. Online kun jij kijken naar de livestream op KIJK.nl en via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Liverpool - Atlético Madrid

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


Heenduel
De eerste wedstrijd in Madrid eindigde in 1-0 voor Atlético. Binnen vier minuten kwam de thuisploeg op voorsprong tegen de titelverdediger en aanstaand landskampioen van Engeland.

Voorbeschouwing
Op Veronica bekijkt Wilfred Genee de wedstrijd samen met René van der Gijp en Wim Kieft. Vanaf 20.30 uur beginnen zij met hun voorbeschouwing op het duel.

Liverpool - Atlético Madrid is woensdag 11 maart om 21.00 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal en via livestreams op KIJK.nl en via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Liverpool - Atlético Madrid live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier