Vanavond op tv: RB Leipzig - Tottenham Hotspur, slotaflevering Hier zijn de Van Rossems en meer

Vanavond op tv: RB Leipzig - Tottenham Hotspur, slotaflevering Hier zijn de Van Rossems en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 maart

Kijktip :

Vanavond gaat de Champions League verder met onder meer de wedstrijd RB Leipzig - Tottenham Hotspur, die op Veronica te zien is. Verder onder meer de laatste aflevering van Hier zijn de Van Rossems. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 10 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Frankrijk - Nederland

SBS 9
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van de wedstrijd Frankrijk - Nederland op het oefentoernooi Tournoi de France. De voetbalvrouwen hebben op dit toernooi al gespeeld tegen Brazilië en Canada. Beide duels eindigden zoals ze begonnen: 0-0. Frankrijk won beide duels tegen dezelfde landen met 1-0 en is al zeker van de winst van het toernooi.


Live: Leipzig - Tottenham Hotspur

Veronica
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van de return RB Leipzig - Tottenham Hotspur in de achtste finales van de UEFA Champions League. De heenwedstrijd eindigde drie weken geleden in 0-1. De Duitsers beginnen de terugwedstrijd dus met een voorsprong. Hélène Hendriks bekijkt de wedstrijd samen met Johan Derksen en Wim Kieft in de studio. Vincent Schildkamp is de commentator bij Leipzig - Tottenham.


Hier zijn de Van Rossems: Leeuwarden

NPO 2
20:30 uur

In de laatste aflevering van Hier zijn de Van Rossems bezoeken de broers Maarten en Vincent de Friese hoofdstad Leeuwarden. Vanwege de gezondheid van Sis op het moment van de opnames kon zij niet mee. De broers Van Rossem bezoeken beeldbepalende torens van de stad, zoals de historische en scheve Oldehove en de moderne Achmeatoren, en vertellen de oude en nieuwe verhalen die daarbij horen.


Terug: Topdokters

RTL 4
21:25 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Topdokters, waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen worden gevolgd. In de uitzendingen volg je de artsen die zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel inzetten voor hun patiënten, wiens leven soms letterlijk in hun handen ligt. De specialisten stellen zich in Topdokters kwetsbaar op. Ze durven hun hart te laten spreken en laten zich van hun menselijke kant zien.


Nieuw: The Resident seizoen 3

FOX
22:00 uur

Vanavond start het derde seizoen van de Amerikaanse drama- en ziekenhuisserie The Resident. De afleveringen zijn elke dinsdag om 22:00 uur te zien op FOX. De serie gaat over een strenge, briljante dokter die een idealistische jonge co-assistent op zijn eerste dag laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. Hij laat hem zowel de goede als slechte kanten van de moderne geneeskunde zien.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: RB Leipzig - Tottenham Hotspur, slotaflevering Hier zijn de Van Rossems en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier