Nieuw seizoen Prison Girls vanaf woensdag te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Prison Girls vanaf woensdag te zien op NPO 3
Leven in Amerikaanse gevangenis

Kijktip :

Het tweede seizoen van de documentaireserie Prison Girls is vanaf woensdag 11 maart te zien op NPO 3. Hierin wordt een openhartig portret geschetst van het leven in een Amerikaanse vrouwengevangenis en de vrouwen zelf.

Dronken en stoned
In de eerste aflevering van het tweede seizoen belanden we op de afdeling waar de vrouwen net zijn gearriveerd, rechtstreeks vanaf de straat. Dat levert schokkende beelden op, want ze zijn vaak dronken of stoned of ze hebben ernstige problemen met hun geestelijke gezondheid. Medische noodsituaties zijn meer regel dan uitzondering bij deze vrouwen, die moeten afkicken van heroïne, crack en crystal meth.

Toevallen
In de ernstigste gevallen wordt daarom een Code Blue afgegeven door mensen van het gevangenispersoneel. Dit betekent dat hun collega's en de verpleegkundigen meteen in actie moeten komen. Dit gebeurt bijvoorbeeld in het geval van de rondtrekkende muzikante Carmen, een fervent drugsgebruiker. Als ze plotseling een aantal toevallen krijgt, geeft een cipier direct een Code Blue af.

Het tweede seizoen van de docuserie Prison Girls is vanaf woensdag 11 maart wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Prison Girls terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Prison Girls vanaf woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV