Vanavond op tv: nieuwe docuserie The Cocaine Trail, Liverpool - Atlético Madrid en meer

Vanavond op tv: nieuwe docuserie The Cocaine Trail, Liverpool - Atlético Madrid en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 11 maart

Kijktip :

Vanavond begint op NPO 3 de nu al beruchte documentaireserie The Cocaine Trail, waarin cokegebruikers afreizen naar Colombia. Verder onder meer de return van de Champions League-wedstrijd Liverpool - Atlético Madrid. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 11 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: The Cocaine Trail

NPO 3
20:25 uur

In het nieuwe programma The Cocaine Trail gaan zes recreatieve cokegebruikers in Colombia op zoek naar de oorsprong van hun lijntje cocaïne. Cocaïne komt in record hoeveelheden Europa binnen. De landelijke recherche en politiek luiden de noodklok, want de toestroom van cocaïne is groter dan ze kunnen bestrijden en het geweld neemt toe. De deelnemers gaan op reis naar de oorsprong van hun lijntje coke. Dat zorgt voor heftige ervaringen die hen persoonlijk raken en wellicht aan het denken zetten.


Live: Liverpool - Atlético Madrid

Veronica
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van de return Liverpool - Atlético Madrid in de achtste finales van de UEFA Champions League. In de heenwedstrijd kwam de eindstand al binnen vier minuten op het scorebord. Drie weken geleden zorgde Saúl voor de 1-0 overwinning van Atlético op de titelverdediger. Presentator Wilfred Genee bekijk het duel met analisten René van der Gijp en Wim Kieft. Wytse van der Goot is in Liverpool om het commentaar bij de wedstrijd te geven.


Terug: Prison Girls

NPO 3
21:10 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de documentairereeks Prison Girls, over het leven van vrouwen in een Amerikaanse gevangenis. Het tweede seizoen begint op de afdeling waar de vrouwen regelrecht van straat de gevangenis binnenkomen. Vaak zijn ze dronken, stoned of hebben ze problemen met hun geestelijke gezondheid. Omdat de gedetineerden moeten afkicken van heroïne, crack en crystal meth, zijn medische noodsituaties aan de orde van de dag.


Nieuw: 9-1-1: Lone Star

FOX
21:30 uur

Vanavond gaat de nieuwe dramaserie 9-1-1: Lone Star van start op FOX. De spin-off van de dramaserie 9-1-1 is elke woensdag om 21:30 uur te zien. De serie begint met Owen Strand als New Yorkse brandweerheld. Owen wordt gevraagd om Section 126, een brandweerteam in Austin, Texas, na een fatale brand opnieuw van de grond af op te bouwen. Lukt het hem in het reine te komen bij de stugge lokale bevolking?


Docu: Ring of Dreams

NPO 2
22:50 uur

De prachtige documentaire Ring of Dreams geeft een ontroerend en bij vlagen komisch kijkje achter de schermen van showworstelen in Nederland. Jongens en meiden vechten voor hun dromen en proberen te ontsnappen aan hun dagelijkse levens. Met een kleine kans op roem en glorie en weinig geld om hun droom te verwezenlijken, zullen alleen de die-hards slagen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe docuserie The Cocaine Trail, Liverpool - Atlético Madrid en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier