Heerlijke comedy The Devil Wears Prada zie je donderdag op Net5

Heerlijke comedy The Devil Wears Prada zie je donderdag op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Topactrice Meryl Streep heeft in haar lange loopbaan tal van iconische rollen gespeeld, maar haar heerlijke rol in The Devil Wears Prada staat wellicht bij de meeste mensen in het geheugen gegrift. Deze hilarische comedy is donderdag te zien op Net5 en je kunt The Devil Wears Prada streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Andrea Sachs (gespeeld door Anne Hathaway) is een net afgestudeerde journaliste die een kans ruikt wanneer ze op gesprek mag komen bij het hippe modemagazine Runway. Het schrijven van diepgravende interviews en spraakmakende artikelen zit er voorlopig nog niet in, want de studentikoze Andrea krijgt een baantje aangeboden als assistente van hoofdredactrice Miranda Priestley (Meryl Streep). Andrea krijgt het niet makkelijk met de veeleisende Priestley, want gevoel voor stijl en fashion heeft ze niet.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Er wordt weleens gegrapt dat elke rol die Meryl Streep tegenwoordig speelt haar een Oscarnominatie oplevert, maar zo erg is het echt niet. Gelukkig kreeg ze voor The Devil Wears Prada wél een nominatie voor Beste Actrice - en dat was alweer de veertiende keer dat ze kans maakte op een beeldje (inmiddels staat ze op 21 nominaties). Streep speelt dan ook de sterren van de hemel in deze heerlijk vette parodie op Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour. De rest van de cast verdient ook een pluim, want Anne Hathaway, Emily Blunt en Stanley Tucci zijn ook om te genieten.

Cast
Naast Meryl Streep (The Post) en Anne Hathaway (The Hustle) zijn ook Emily Blunt (Mary Poppins Returns) en Stanley Tucci (Spotlight) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David Frankel (Collateral Beauty).

The Devil Wears Prada (2006) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op donderdag 16 september om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy. Speelduur: 109 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke comedy The Devil Wears Prada zie je donderdag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV