Vanavond op tv: NOS-special over Coronavirus, verslag koningspaar in Indonesië en meer

Vanavond op tv: NOS-special over Coronavirus, verslag koningspaar in Indonesië en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 13 maart

Kijktip :

De nieuwe maatregelen die het kabinet gisteren aankondigde tegen het coronavirus hebben opnieuw geleid tot veel vragen. In een tweede editie van de special Het coronavirus: feiten en fabels probeert de NOS hier een antwoord op te geven. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 13 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Verslag: Koningspaar in Indonesië

NPO 2
19:55 uur

Verslag van het staatsbezoek aan Indonesië van koning Willem-Alexander en koningin Máxima de afgelopen dagen. In het jaar dat de voormalige kolonie viert dat ze zich 75 jaar geleden onafhankelijk verklaarde van Nederland, bezoekt het koningspaar Java, Kalimantan en Sumatra. Op Java bezoekt het koningspaar de steden Jakarta en Yogyakarta. In Jakarta begint het bezoek met een kranslegging op het Indonesische ereveld Kalibata, waar veel slachtoffers van de onafhankelijkheidsoorlog liggen.


De kijk van Koolhoven: American Gangster

NPO 3
20:25 uur

Filmmaker Martin Koolhoven bespreekt vanavond zijn favoriete films in het thema 'American Gangster'. Dit thema wordt verdeeld over de komende twee afleveringen. De gangster is één van de meest iconische figuren in de Amerikaanse cinema. De gangsterfilm kreeg een enorme boost in de jaren 90 dankzij Reservoir Dogs, het debuut van Quentin Tarantino. Aan de hand van klassieke films in het genre, zoals The Godfather, toont Martin Koolhoven hoe het acteren is veranderd.


Live: Het coronavirus: feiten en fabels

NPO 1
20:30 uur

In deze extra uitzending van de NOS over de uitbraak van het coronavirus staan de vragen van het publiek centraal. Twee weken geleden, toen het coronavirus Nederland bereikte, was er ook al een extra uitzending. Presentatoren Winfried Baijens en Saïda Maggé leggen de nieuwe vrgaen voor aan deskundigen. In de persconferentie van het kabinet gisteren werd duidelijk dat de bestrijding van het virus in Nederland een nieuwe fase is ingegaan.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: NOS-special over Coronavirus, verslag koningspaar in Indonesië en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV