Britse thrillerserie The Pale Horse vanaf zondag te zien op BBC First

Britse thrillerserie The Pale Horse vanaf zondag te zien op BBC First
Naar het boek van Agatha Christie

Kijktip :

Het werk van de Britse misdaadschrijfster Agatha Christie is al talloze keren vertaald naar het witte doek én de televisie. Vanaf zondag 15 maart is er een gloednieuwe adaptatie van The Pale Horse te zien op BBC First, waarin weer een mysterieuze zaak de kop opsteekt.

Geheime lijst
In de griezelige klassieker The Pale Horse speelt de bekende acteur Rufus Sewell (Dark City, A Knight's Tale, Judy) de hoofdrol van de antiekhandelaar Mark Easterbrook. Zijn naam wordt aangetroffen op een geheime lijst, die in de schoen van een dode vrouw wordt gevonden. Wat betekent de lijst en wat heeft die te maken met Easterbrook?

Vreemd dorp
Mark besluit het heft in eigen hand te nemen en hij start een onderzoek naar hoe en waarom zijn naam op de lijst terecht is gekomen. Hij krijgt hierbij hulp van de beroemde mysteryschrijfster Ariadne Oliver. Ze belanden in het vreemde dorpje Much Deeping en een oude herberg met de naam The Pale Horse, waar volgens de geruchten een groep heksen woont.

De tweedelige thrillerserie The Pale Horse is op zondag 15 maart en zondag 22 maart om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britse thrillerserie The Pale Horse vanaf zondag te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV