Nieuwe komische serie Eva Crutzen: Opslaan als begint zondag op NPO 3

Nieuwe komische serie Eva Crutzen: Opslaan als begint zondag op NPO 3
Theatershow omgebouwd tot driedelige comedy

Kijktip :

Cabaretière Eva Crutzen timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg door haar deelname aan programma's als Klikbeet en Promenade. Vanaf zondag 15 maart komt ze met haar eigen, driedelige comedyserie: Eva Crutzen: Opslaan als.

Theaterprogramma
Opslaan als begon eigenlijk als een theaterprogramma, en dat is terug te zien in de tv-serie. Die zit namelijk vol komische monologen die je aan het denken zetten. Deze worden afgewisseld met hilarische scènes, sketches en muziekvideo's. In de serie zien we hoe Crutzen haar leven probeert op te pakken nu ze na acht jaar gedumpt is. Ze wil erachter komen hoe haar hoofd werkt.

Gastrollen
Ze vertelt haar verhaal aan iedereen die het wil - of niet wil - horen. Random mensen in de lift, het Chinese meisje bij de nagelsalon, een willekeurige opa in het bejaardentehuis: niemand wordt gespaard. Het unieke is dat het verhaal telkens doorloopt, maar telkens op een andere locatie. In de serie zijn ook gastrollen weggelegd voor onder anderen Hadewych Minis en rapper Donnie.

De driedelige comedyserie Eva Crutzen: Opslaan als is vanaf zondag 15 maart drie zondagen rond 22.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Eva Crutzen: Opslaan als terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe komische serie Eva Crutzen: Opslaan als begint zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier