Nieuw seizoen The Big Escape vanaf maandag te zien op NPO 3

Nieuw seizoen The Big Escape vanaf maandag te zien op NPO 3
Deelnemers moeten ontsnappen

Kijktip :

Vanaf maandag 16 maart is het nieuwe seizoen van de spannende spelshow The Big Escape te zien op NPO 3. In dit spelprogramma, gepresenteerd door Lauren Verster, moeten de tien deelnemers proberen te ontsnappen en zo de volgende aflevering te bereiken.

Escape room
De ontsnappingsopdrachten zijn gebaseerd op de momenteel zeer populaire escape rooms. Wanneer ze hier uit weten te breken, kunnen ze door middel van een sleutelwoord door naar de volgende aflevering. De 'escapes' zijn echter iets extremer dan de escape room bij jou in de buurt. Zo vindt de eerste opdracht plaats op de immense hoogovens van een oude staalfabriek in Duitsland.

Lees hier welke BN'ers dit seizoen meedoen aan The Big Escape.

Twee teams
De escapes van dit seizoen staan in het teken van technische ontwikkeling en vooruitgang. Tien bekende Nederlanders strijden in twee teams tegen elkaar. De kandidaten die het sleutelwoord weten te raden en daarmee het winnende team vormen krijgen immuniteit en kunnen niet naar huis gestuurd worden door de andere spelers.

Het nieuwe seizoen van The Big Escape is vanaf maandag 16 maart wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van The Big Escape terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV