Serierecensie: Elite seizoen 3 knoopt losse eindjes aan elkaar

Serierecensie: Elite seizoen 3 knoopt losse eindjes aan elkaar
Showrunners Carlos Montero en Dario Madrona stelen opnieuw de show

Film :

Vanaf 13 maart staat Elite op streamingdienst. De studenten krijgen opnieuw te maken met een brute moord. Weten ze het deze keer op te lossen? Lees hier de recensie van Elite.

Ook een grote seriefan? Lees en bekijk hier alle nieuwtjes, trailers en kijktips van jouw favoriete series.

Rijk en arm
Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite. De kinderen van rijke ouders zitten niet op de komst van dit drietal te wachten en dus barst er een hevige strijd los op Las Encinas. De confrontatie tussen de arme en de rijke studenten leidt uiteindelijk tot een moord.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Het derde seizoen is opgebouwd als een puzzel, waardoor alle losse eindjes aan elkaar worden geknoopd. Het grootste compliment gaat uit naar showrunners Montero en Madrona, die het weer voor elkaar krijgen om een perfecte mix te creëren tussen een grappige en soms crinchy soap-achtige serie en een prachtig volwassen coming-of-age verhaal. Leuk om naar te kijken én een mooie boodschap. Een Netflix serie zoals hij hoort te zijn: 4 sterren.

Cast
Álvaro Rico, Itzan Escamilla (Cable Girls) en Miguel Bernardeau (Ola de crímenes) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Carlos Montero en Dario Madrona.

Elite is vanaf 13 maart 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Misdaad, Drama. IMDb-score: 7,6.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Elite seizoen 3 knoopt losse eindjes aan elkaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV