Vanavond op tv: Eva Crutzen - Opslaan Als en Boer zoekt Vrouw: Logeerweek

Vanavond op tv: Eva Crutzen - Opslaan Als en Boer zoekt Vrouw: Logeerweek
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 15 maart

Kijktip :

Vanavond is het tijd voor de logeerweek bij Boer zoekt Vrouw. Vorige week hadden de boeren al een dagdate. Nu kunnen de boeren zich opmaken voor een hele week bij elkaar. Daarnaast begint ook de driedelige comedyserie Eva Crutzen - Opslaan Als. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 15 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Boer zoekt Vrouw: logeerweek

NPO 1
20:25 uur

In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw is het tijd voor de logeerweek. De boeren doen er alles aan om het hun drie logés zo aangenaam mogelijk te maken en Yvon Jaspers helpt een handje mee. Boeren Geert, Bastiaan, Jan, Geert Jan en boerin Annemiek kijken er erg naar uit om hun dates weer te zien. Misschien is dit wel de laatste week van hun leven als vrijgezel. Ook bij de logeervrouwen en –mannen gieren de zenuwen door de keel. Bepakt en bezakt reizen ze af naar hun boer.


TV Show op reis: zo wonen voetbalmiljonairs

NPO 1
21:25 uur

Ivo Niehe bekijkt deze week in de TV Show op Reis hoe de rijkste voetbalmiljonairs wonen. De huizen van Ronaldo, Bayle, Hazard en Zidane lijken als twee druppels water op elkaar. Want topvoetballers hebben een uitgesproken voorkeur voor werk van de beroemde Spaanse architect Joaquin Torres. Ook gaat Ivo Niehe op bezoek bij cabaretière en nieuwslezeres Debby Petter


Nieuw: Eva Crutzen - Opslaan Als

NPO 3
22:30 uur

Cabaretière en actrice Eva Crutzen heeft haar succesvolle theaterprogramma Opslaan Als omgebouwd tot een driedelige comedy. Net als haar theaterprogramma bestaat de televisieserie uit monologen die je aan het denken zetten, afgewisseld met komische scènes, sketches en muziekvideo's. In de tv-serie, met gastrollen voor onder anderen Hadewych Minis en rapper Donnie, volgen we Eva die na acht jaar relatie gedumpt is en grip probeert te krijgen op haar leven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Eva Crutzen - Opslaan Als en Boer zoekt Vrouw: Logeerweek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV