Talkshow Op1 tijdelijk iedere zondag op NPO1

Talkshow Op1 tijdelijk iedere zondag op NPO1
Geen vast presentatieduo?

Nieuws :

De late night talkshow Op1 is vanaf vanavond (zondag 15 maart) tijdelijk iedere zondag te zien op NPO 1. Dit vanwege de afwezigheid van Studio Voetbal, de talkshow over de Eredivisie die wordt gepresenteerd door Sjoerd van Ramshorst.

De eerste editie van de zondag-Op1 is vanavond rond de klok van 22.30 uur met als presentatieduo Sander Schimmelpenninck en Charles Groenhuijsen.

Presentatieduo
Er is nog niet bekend of het presentatieduo van de zondag-Op1 een bekend duo is of een heel nieuw duo. In de eerste zondag-Op1 is het in ieder geval een nieuw duo: Sander Schimmelpenninck (WNL) en Charles Groenhuijsen (Omroep Max).

Actualiteiten
Het statement van NPO 1 op deze beslissing is als volgt: *"Er is op dit moment veel behoefte aan actualiteitenprogramma's. De afgelopen dagen waren er al extra uitzendingen van het NOS Journaal en dit zal ook de komende weken regelmatig gebeuren.”

Educatie
Ook is de NPO met een speciaal educatieprogramma bezig: "De NPO bereidt een speciaal educatief jeugdprogramma voor dat zo snel mogelijk elke middag op NPO Zapp live zal worden uitgezonden. Dit programma dient als nationale huiskamer waar kinderen hun vragen kunnen stellen."

De latenighttalkshow Op1 is op zondag (tot in ieder geval 6 april) rond 22:30 uur, ter vervanging van Studio Voetbal, te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow Op1 tijdelijk iedere zondag op NPO1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV