Bizar programma Kings of Pain begint woensdag op History

Bizar programma Kings of Pain begint woensdag op History
Beten en steken van levensgevaarlijke dieren

Kijktip :

Het is maar net waar je zin in hebt. In het nieuwe programma Kings of Pain, vanaf woensdag te zien op History, laten de ervaren dierenverzorgers Caveman Rob en Adam Thorn zich bijten en steken door de giftigste dieren op aarde.

Wetenschap
Je verwacht het misschien niet, maar Caveman Rob en Adam Thorn laten zich vrijwillig bijten en steken door levensgevaarlijke beesten in naam van de wetenschap. Ze proberen de wereld veiliger te maken door te ervaren hoe het is om door bepaalde dieren 'vergiftigd' te worden en deze beten en steken vervolgens de rangschikken op een wetenschappelijke pijnschaal.

Legendarische wezens
Zo laten de twee zich bijten door een Goliath-vogelspin en een Netpython. In de eerste aflevering reizen ze echter naar de Amazone, waar ze worden gepijnigd door twee legendarische wezens: de kogelmier en de vleesetende piranha. Na uren van pijn van de kogelmier steekt Caveman Rob zijn met bloed bedekte arm in een piranha-tank. Wat volgt is een bloedige en pijnlijke puinhoop.

Het nieuwe programma Kings of Pain is vanaf woensdag 18 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op History. Lees hier waar je History kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizar programma Kings of Pain begint woensdag op History of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV