Thrillerserie Vienna Blood vanaf woensdag te zien op BBC First

Thrillerserie Vienna Blood vanaf woensdag te zien op BBC First
Terug in de tijd

Kijktip :

In de schitterende psychologische thrillerserie Vienna Blood, een Brits-Oostenrijkse coproductie, gaan we terug in de tijd. Naar het Wenen van 1900, om precies te zijn. De stad wordt geteisterd door een reeks gruwelijke moorden.

Sigmund Freud
Max Liebermann (gespeeld door Matthew Beard) is een beginnende arts en zoon van een vermogende Joodse zakenman. Hij studeert nog en is in de leer bij de grote Sigmund Freud. Liebermann doet onderzoek naar het nieuwe vak psychotherapie - maar dit kan niet op de waardering van zijn hoogleraar rekenen.

Onderzoek
De ambitieuze jonge arts wil de criminele geest beter leren begrijpen en daarom krijgt hij toestemming om, in het spoor van inspecteur Oskar Reinhardt (Jürgen Maurer) mee te werken aan het onderzoek naar een reeks schokkende moorden. Deze zijn gepleegd rond de vele grand cafés en operahuizen in het schilderachtige Wenen van 1900.

De thrillerserie Vienna Blood is vanaf woensdag 18 maart wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thrillerserie Vienna Blood vanaf woensdag te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV