Nieuw seizoen Vroege vogels begint vrijdag op NPO 2

Nieuw seizoen Vroege vogels begint vrijdag op NPO 2
Willemijn Veenhoven vervangt Milouska Meulens

Kijktip :

Vanaf vrijdag 20 maart is er een nieuw seizoen van het natuurprogramma Vroege vogels te zien op NPO 2. Elke week krijgen we weer te zien hoe mooi Nederland eigenlijk is en welke natuurpracht ons land allemaal te bieden heeft.

Nieuwe presentatrice
Dit seizoen doet een nieuwe presentatrice haar intrede bij Vroege vogels: Willemijn Veenhoven, die veel tv-kijkers inmiddels zullen kennen van Op1, neemt het stokje over van Milouska Meulens. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan we terug naar de ijstijden. Welke dieren leefden toen in ons land en hoe weten we dat? Menno Bentveld en Veenhoven zoeken onder meer naar fossiele botten.

Hyenakeutels
Daarnaast doen ze onderzoek in de kiezen van muskusossen en wroeten ze in hyenakeutels. Dankzij de vele deskundigen en vrijwilligers die ons land rijk is kunnen we nu een beeld vormen van het leven in Nederland tijdens de ijstijden. Daarbij stuiten onderzoekers regelmatig op verrassende ontdekkingen, die het beeld anders maken dan we wellicht zouden verwachten.

Het nieuwe seizoen van Vroege vogels is vanaf vrijdag 20 maart wekelijks rond 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Vroege vogels terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Vroege vogels begint vrijdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV