Veronica Inside gaat gewoon door: uitzendingen focussen op coronavirus

Veronica Inside gaat gewoon door: uitzendingen focussen op coronavirus
Voetbalanalisten wijken niet

Nieuws :

Afgelopen maandag (16 maart) was Veronica Inside voor het eerst in de geschiedenis van het programma zonder publiek te zien. Een vreemde gewaarwording, maar het is de heren analytici blijkbaar goed bevallen: het programma gaat de komende weken namelijk gewoon door.

Coronavirus
Hoewel zo'n beetje alle voetbalcompetities in Europa stil liggen, is er in Veronica Inside genoeg te bespreken. Afgelopen maandag werd al duidelijk dat ook Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee genoeg te zeggen hebben over het coronavirus, en ongetwijfeld zullen Jan Boskamp, Wim Kieft en Hans Kraay jr. hun mening ook klaar hebben. Daarom gaan de uitzendingen gewoon door.

Corona Inside
Tijdens voorgaande uitzendingen was er op de achtergrond al gekscherend 'Corona Inside' in beeld te zien en zo'n programma gaat het ook worden. De mannen zijn geen deskundigen, en dat benadrukken ze ook vaak genoeg, maar mensen kijken graag naar hun mening over het coronavirus: maandag keken er ruim 700.000 mensen naar de aflevering, die een uur duurde.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gaat gewoon door: uitzendingen focussen op coronavirus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier