Goede Tijden, Slechte Tijden nog maar vier dagen per week te zien door Coronavirus

Goede Tijden, Slechte Tijden nog maar vier dagen per week te zien door Coronavirus
The Voice Kids begint half uur eerder op vrijdag

Nieuws :

RTL is hard aan het werk om de programmering van de zender aan te passen, nu het Coronavirus van alles overhoophaalt. Zo wordt Goede Tijden, Slechte Tijden nog maar vier dagen per week uitgezonden in plaats van vijf.

Opnames liggen stil
Door het Coronavirus zijn de opnames van de soap stilgelegd. “Met het terugbrengen van GTST van 5 naar 4 dagen kunnen we langer blijven uitzenden met de afleveringen die nu reeds beschikbaar zijn”, laat de zender weten. “Op deze manier kunnen we de continuïteit voor onze kijkers voor een langere periode waarborgen.”

Uitzendingen Jinek eerder en langer
Omdat Goede Tijden, Slechte Tijden op vrijdag niet wordt uitgezonden, begint The Voice Kids daarom een half uur eerder dan normaal, om 20.00 uur. Jinek is ook komende week van maandag tot en met donderdag vanaf 21.30 uur te zien, op vrijdag start Jinek om 22.00 uur. Ook is het nog niet zeker of andere programma’s die 6 april zouden starten ook daadwerkelijk worden uitgezonden omdat opnames zijn stilgelegd.

Goede Tijden, Slechte Tijden wordt voorlopig van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur uitgezonden bij RTL 4. Heb je GTST gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. The Voice Kids begint de komende tijd op vrijdag om 20.00 bij RTL 4, je kunt ook alle afleveringen en de mooiste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goede Tijden, Slechte Tijden nog maar vier dagen per week te zien door Coronavirus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV