Zondag in Boer zoekt vrouw: de eerste logé haakt af

Zondag in Boer zoekt vrouw: de eerste logé haakt af
Wie besluit de koffers te pakken?

Kijktip :

Op de vijf boerderijen in Boer zoekt vrouw valt de avond en het lijkt erop alsof alle briefschrijvers langzaam beginnen te wennen op de boerderij. Niets blijkt echter minder waar: na de eerste nacht besluit één van hen de koffers te pakken. Wie dat is, zie je op zondag 22 maart in Boer zoekt vrouw.

Verrassingen
De vijf boeren vullen de avond op hun eigen manier in. Zo zet boer Jan kaasjes en wijntjes op tafel en speelt hij een vragenspel met zijn drie vrouwen. Hij geeft, na zijn 'drugsonthulling' van vorige week, opnieuw een aantal eerlijke antwoorden - en dat bezorgt de dames het nodige denkwerk. Ondertussen wordt er bij Geert Jan heel wat afgelachen, want hij heeft de nodige verrassingen in petto.

Tekst loopt door onder video's.


Bekijk ook


Languit op de bank
Dat elke boer het anders aanpakt, zien we wanneer we in de woonkamer van Geert belanden. Daar ligt iedereen languit op de bank naar de televisie te kijken. Bastiaan heeft gekookt voor zijn dates en boerin Annemiek speelt een gezelschapsspel met haar mannen. Als iedereen onder de wol kruipt, volgt er een onrustige en voor iedereen slapeloze nacht. De volgende ochtend volgt er een donderslag bij heldere hemel: één van de briefschrijvers wil naar huis.

Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Boer zoekt vrouw: de eerste logé haakt af of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV