Zondag in De Noodcentrale: vrouw wordt bedreigd door ex

Zondag in De Noodcentrale: vrouw wordt bedreigd door ex
Schokkende telefoontjes

Kijktip :

Komende zondag (22 maart) is in een nieuwe aflevering van De Noodcentrale te zien hoe de alarmcentrale weer een aantal schokkende telefoontjes binnenkrijgt. Overlast door exen lijkt in deze aflevering een centraal thema te zijn.

Bedreigingen
Bij de alarmcentrale in Groningen komt er een melding binnen van een vrouw die zo ernstig door haar ex wordt bedreigd dat ze een telefoontje naar het noodnummer volgens haar het laatste redmiddel is. Wanneer we binnenkijken bij andere centrales blijken er meer exen te zijn die lastig zijn, maar er komen ook andere meldingen binnen. Bijvoorbeeld over suïcides in Den Bosch en Rotterdam.

Vermissing
De centralisten staan daar op scherp, maar één van de meldingen lijkt een schreeuw om aandacht te zijn. In Maastricht zijn de centralisten bezig met de vermissing van een bejaard echtpaar. Spannende momenten volgen, zoals we die vaker hebben gezien in De Noodcentrale, het programma over de verborgen helden van de noodnummers 0900-8844 en 112.

De Noodcentrale is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Noodcentrale terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in De Noodcentrale: vrouw wordt bedreigd door ex of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV