Nieuwe docuserie Typisch Thuis begint maandag op NPO 2

Nieuwe docuserie Typisch Thuis begint maandag op NPO 2
Coronavirus noopt tot andere aanpak

Kijktip :

De documentaireserie Typisch komt vanaf maandag 23 maart met de nieuwe reeks Typisch Thuis. Hierin kiezen de makers voor een andere aanpak, want ze kunnen nu niet op pad met hun cameraploeg - vanwege het coronavirus. Mensen doen nu zelf verslag van hun bestaan.

Oude bekenden
In Typisch Thuis nemen we een kijkje in het leven van een aantal oude bekenden uit eerdere reeksen van Typisch. Dit keer niet met beelden die zijn vastgelegd door een professionele cameraploeg, want de hoofdrolspelers komen zélf in actie om hun leven te registreren. Met hun telefoons filmen zij hoe ze in deze bijzondere tijden er thuis toch het beste van proberen te maken.

Unieke inkijk
Op deze manier geven de makers van Typisch alsnog een uniek inkijkje in het dagelijks leven van een aantal gewone Nederlanders. Ook voor hen staat het leven behoorlijk op zijn kop sinds het coronavirus zijn intrede heeft gedaan in ons land en iedereen noodgedwongen thuis blijft. Kijkers van het programma kunnen zelf ook meedoen: filmpjes kunnen via WhatsApp opgestuurd worden naar het nummer 06-48430068.

De nieuwe docuserie Typisch Thuis is vanaf maandag 23 maart elke maandag tot en met donderdag om 19.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Typisch Thuis terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ookActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV