Nieuw seizoen Chateau Meiland vanaf maandag op SBS 6

Nieuw seizoen Chateau Meiland vanaf maandag op SBS 6
De Meilandjes zijn terug!

Kijktip :

Hét kijkcijferkanon van SBS 6 is vanaf maandag 23 maart terug, want dan begint het derde seizoen van Chateau Meiland. Hoe gaat het nu met de familie Meiland? Kunnen ze na alle verbouwingsperikelen van afgelopen jaar de boel weer op de rit krijgen?

Vakantie
Voordat de familie in het voorjaar weer hard aan het werk gaat om het hun gasten zo gerieflijk mogelijk te maken, gaan ze met zijn allen op vakantie: Martien, Erica, Maxime, de kleine Claire én huishoudster Nadège. Ze reizen af naar een luxueus resort op het altijd zonnige Spaanse eiland Tenerife, waar ze rustig bijkomen van de hectiek van 2019.

Je kunt de afleveringen van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland vanaf maandag 23 maart een week vooruitkijken op KIJK.nl.

Verbouwen
Het succes van het tv-programma én de winst van de Gouden Televizier-Ring hebben ervoor gezorgd dat de familie Meiland het nóg drukker krijgt op Chateau Marillaux. Met Nadège hebben ze weliswaar een lot uit de loterij getrokken, maar nog altijd is het chaos troef op het chateau. Na de terugkeer van Tenerife gaan ze weer flink aan de slag, want op het kasteel moet er nog veel verbouwd worden.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 23 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ookActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV