Serierecensie: Westworld seizoen 3 is mengelmoes van mysteries

Serierecensie: Westworld seizoen 3 is mengelmoes van mysteries
Hoe verwarrender, hoe beter

Film :

Vanaf 16 maart staat de eerste aflevering van Westworld op Ziggo Movies & Series (X)L. Wat gebeurt er wanneer de kunstmensen uit Westworld in de echte mensenwereld opduiken? Lees hier de recensie van Westworld.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Rise of the Robots
Het futuristische pretpark Westworld is een technologisch geavanceerd Western-themapark, dat volledig wordt bevolkt door synthetische androïden die "Hosts" worden genoemd. In het tweede seizoen ontstond de 'rise of the robots', nu komen deze hosts naar de echte wereld en maken tussen de mensen hun opwachting.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Naast de lopende mysteries van de eerste twee seizoenen worden dit seizoen weer nieuwe mysteries geïntroduceerd, iets wat uitstekend wordt afgewisseld in het plot en de montage. Lijkt het nieuwe van de West'world' er nu wel af, met de nieuwe Tweede Wereldoorlog-setting blazen ze er toch wel op een geslaagde manier nieuw leven in. Het kan af en toe wat verwarrend zijn, dat wel. Daarom: voorlopig 3,5 ster.

Cast
Aaron Paul (El Camino) en Evan Rachel Wood (Into the Forest) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Lisa Joy en Jonathan Nolan.

Westworld is vanaf 16 maart 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Drama, Sci-Fi. IMDb-score: 8,7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Westworld seizoen 3 is mengelmoes van mysteries of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV