'Máxima poederde Willem-Alexander voor aanvang toespraak'

'Máxima poederde Willem-Alexander voor aanvang toespraak'
Ook royals laten zo min mogelijk mensen dichtbij komen

Nieuws :

Koning Willem-Alexander trok vrijdag veel kijkers met zijn toespraak en moest natuurlijk, ondanks de huidige crisis, goed voor de dag komen. Naar het schijnt heeft niemand minder dan zijn eigen vrouw Máxima ervoor gezorgd dat hij niet zou glimmen op tv: ze pakte de poederdoos en ging ermee aan de slag.

Sociale isolatie
Dat wordt althans beweerd door politiek verslaggever Ron Fresen, die het op Twitter plaatste. Het zou natuurlijk niet eens zo raar zijn aangezien iedereen moet proberen om zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden. Dan laat je geen visagist dicht bij je gezicht komen. Daarnaast zaten Willem-Alexander, Máxima en de prinsesjes tot zaterdag in een sociale isolatie, sinds hun vakantie in Lech. Dat was uit voorzorg, aangezien er in die regio een aantal wintersporters door Corona besmet raakten.

Reacties
De tweet van Fresen, die ook nog stelt dat het om reserve-poeder van Mark Rutte zou gaan, krijgt ondertussen nogal wat reacties. Die variëren van "Zelfs al zou het niet waar zijn, is het leuke gedachte", tot "Alsof Maxima niet zelf genoeg poeders en make-up heeft om haar man te schminken voor de tv opname" en "Nou hij zag er niet echt goed uit. Of hij ziek was geweest."

Bekijk de toespraak van de koning terug en bekijk of het betreffende poederdoosje wellicht nog ergens achter in de kast staat. De tweet van Ron Fresen zie je hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Máxima poederde Willem-Alexander voor aanvang toespraak' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier