Zondag in Op1: Ab Osterhaus en Rob Jetten over gedrag rond coronavirus

Zondag in Op1: Ab Osterhaus en Rob Jetten over gedrag rond coronavirus
Dit zijn de gasten van zondag 22 maart

Nieuws :

De tweede zondag-editie van de dagelijkse talkshow Op1 wordt gepresenteerd door een nieuw duo: Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Dit zijn de gasten van zondagavond.

Bekijk de fragmenten uit deze uitzending van Op1

  • Zondag overleden 43 Nederlanders aan het Coronavirus. Viroloog Ab Osterhaus verklaart en analyseert de aantallen en de prognoses voor komende week.

  • Max Daniel is de nationaal politiecommandant coronacrisis en ziet hoe de ergernis op straat oploopt nu mensen zich niet de afgesproken regels houden.

  • Vindt D66-leider Rob Jetten dat de politiek nog meer in actie moet komen? Hij zit vanavond aan tafel.

  • Professor Eric Snijder van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) werkt aan een virusremmer tegen Corona. Hoe ver is hij en wat zijn de kansen op een echt vaccin?

  • Jeugdjournaal-presentator Joris Marseille en journalist puber-expert Saskia Smith over hoe je kinderen en jongeren waarschuwt, maar niet te angstig maakt.

  • Huisartsen zijn de eersten die Corona-patiënten in het vizier krijgen. De werkdruk loopt op en ze staan voor moeilijke keuzes. We praten met de drie huisartsen Carin Littooij, Conny van Bentum en Jan Smulders.

Presentatie
De presentatie van Op1 is vanavond in handen van Jeroen Pauw en Fidan Ekiz.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: Ab Osterhaus en Rob Jetten over gedrag rond coronavirus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier