Vanavond op tv: nieuw seizoen Chateau Meiland, terugkeer Experimensen en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Chateau Meiland, terugkeer Experimensen en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 23 maart

Kijktip :

Veel kijkers hebben ernaar uitgekeken: het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Vanavond gaat het eindelijk van start op SBS 6. Verder keert ook het populair-wetenschappelijke programma Experimensen terug op NPO 3. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 23 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Typisch Thuis

NPO 2
19:15 uur

Deze week komt het documentraireprogramma Typisch met een serie speciale afleveringen. In Typisch Thuis doen oude bekenden uit eerdere Typisch-series zelf verslag van hun bestaan. Nu de makers van Typisch even niet met hun camera's op pad kunnen, komen de geportretteerden uit voorgaande Typisch-series zelf in actie. Met hun telefoons filmen zij hoe ze in deze bijzondere tijden er thuis toch het beste van proberen te maken.


Docu: Verstoten vaders

NPO 2
20:25 uur

Het is de angst van veel vaders: na een scheiding je kind niet meer mogen zien. In de heftige docu Verstoten vaders volgen we Armand, Deepak en Gerard. Zij zijn geen activistische mannen in Batmanpakken, maar vaders die een stille en lange strijd voeren tegen beschuldigingen van hun ex-partners. Achter de gesloten deuren van de rechtbank en jeugdzorg proberen ze duidelijk te maken dat de beschuldigingen volgens hen niet kloppen.


Bondfilm: The Living Daylights

RTL 7
20:29 uur

Vanaf vandaag worden elke dag de films uit de James Bond-reeks uitgezonden op RTL 7, te beginnen met The Living Daylights. Hierin wordt agent 007 ingeschakeld om de vlucht van de Russische officier Georgi Koskov naar het Westen in goede banen te leiden. Tijdens een concert verijdelt 007 een moordaanslag op de officier door de aantrekkelijke celliste Kara Milovy. Aangekomen in Engeland onthult Koskov de plannen van de KGB om alle spionnen om te brengen, waarna hij weer wordt ontvoerd door de Russen.


Terug: Chateau Meiland

SBS 6
20:30 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dat weer elke maandag om 20:30 uur is te zien op SBS6. De familie Meiland is gesloopt en gaat op vakantie na twee seizoenen verbouwen, afzien en kleine en grote catastrofes. Martien, Erica, Maxime, kleine Claire en huishoudster Nadège reizen af naar een luxe resort op het altijd zonnige Tenerife. Terug op het Chateau is het na het winnen van de Gouden Televizierring nog drukker geworden.


Terug: Experimensen

NPO 3
21:20 uur

Cabaretier Stefano Keizers is terug met zijn humoristische panelshow Experimensen over wetenschap. In Experimensen staat Keizers op ludieke wijze stil bij feiten, studies en onderzoeken en legt ze onder een vergrootglas van absurditeit en verbazing. Een wekelijks wisselend panel van twee panelleden gaat op zoek naar de antwoorden. Met dit seizoen onder anderen Wilfred Genee, Lucille Werner en Danny Froger. Wetenschapper Anna Gimbrère is opnieuw van de partij om het juiste antwoord toe te lichten.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV