Legendarische comedy Mean Girls zie je dinsdag op RTL 8

Legendarische comedy Mean Girls zie je dinsdag op RTL 8
Ook te streamen via Videoland

Kijktip :

Er was een tijd waarin de wereld aan de voeten van Lindsay Lohan leek te liggen. Na de release van Mean Girls bijvoorbeeld, de legendarische tienercomedy uit 2004 die een enorme blockbuster werd. Deze film is op dinsdag 24 maart te zien op RTL 8, maar je kunt 'm ook streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
In Mean Girls maken we kennis met de vijftienjarige Cady Heron (gespeeld door Lohan), die is opgegroeid in de Afrikaanse jungle en daardoor denkt dat het mogelijk is om overal te overleven. Dat blijkt moeilijker dan gedacht wanneer ze naar de Verenigde Staten verhuist en daar voor het eerst naar school gaat. Ze merkt dat ze hier ook moet overleven, maar op een heel andere manier. De populairste meiden van de school vinden Cady interessant, tot ze verliefd wordt op het ex-vriendje van een van hen. Vanaf dat moment is het oorlog.

Wereldberoemd
De pas achttienjarige Lindsay Lohan werd door haar rol in Mean Girls wereldberoemd, nadat ze ook al bekendheid had vergaard met rollen in onder meer The Parent Trap (1998) en Freaky Friday (2003). Al snel steeg de roem haar naar het hoofd, met als gevolg dat Lohan haar toevlucht zocht in drank en drugs. Wat dat betreft is het haar tegenspeelster in Mean Girls, Rachel McAdams, een stuk beter vergaan; zij werd begin 2016 zelfs genomineerd voor een Oscar voor haar rol in Spotlight. Hoe dan ook, Mean Girls is een heerlijke en legendarische tienercomedy die het bekijken keer op keer waard is.

Mean Girls (2004) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 24 maart om 20.30 uur te zien op RTL 8.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Legendarische comedy Mean Girls zie je dinsdag op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV