Legendarische comedy Mean Girls zaterdag te zien op RTL 8

Legendarische comedy Mean Girls zaterdag te zien op RTL 8
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Er was een tijd waarin de wereld aan de voeten van Lindsay Lohan leek te liggen. Na de release van Mean Girls bijvoorbeeld, de legendarische tienercomedy uit 2004 die een enorme blockbuster werd. Deze film is op zaterdag te zien op RTL 8 en je kunt Mean Girls streamen via onder meer Netflix en Videoland..

Het verhaal
In Mean Girls maken we kennis met de vijftienjarige Cady Heron (gespeeld door Lohan), die is opgegroeid in de Afrikaanse jungle en daardoor denkt dat het mogelijk is om overal te overleven. Dat blijkt moeilijker dan gedacht wanneer ze naar de Verenigde Staten verhuist en daar voor het eerst naar school gaat. Ze merkt dat ze hier ook moet overleven, maar op een heel andere manier. De populairste meiden van de school vinden Cady interessant, tot ze verliefd wordt op het ex-vriendje van een van hen. Vanaf dat moment is het oorlog.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De pas achttienjarige Lindsay Lohan werd door haar rol in Mean Girls wereldberoemd, nadat ze ook al bekendheid had vergaard met rollen in onder meer The Parent Trap (1998) en Freaky Friday (2003). Al snel steeg de roem haar naar het hoofd, met als gevolg dat Lohan haar toevlucht zocht in drank en drugs. Wat dat betreft is het haar tegenspeelster in Mean Girls, Rachel McAdams, een stuk beter vergaan; zij werd begin 2016 zelfs genomineerd voor een Oscar voor haar rol in Spotlight. Hoe dan ook, Mean Girls is een heerlijke en legendarische tienercomedy die het bekijken keer op keer waard is.

Cast
Naast Lindsay Lohan (Machete) en Rachel McAdams (Doctor Strange) zijn ook Lacey Chabert (Not Another Teen Movie) en Amanda Seyfried (Mank) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Mark Waters.

Mean Girls (2004) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zaterdag 17 oktober om 23.30 uur te zien op RTL 8.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Legendarische comedy Mean Girls zaterdag te zien op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen