Afleveringen Chateau Meiland vooruitkijken bij KIJK vanaf 23 maart

Afleveringen Chateau Meiland vooruitkijken bij KIJK vanaf 23 maart
Nieuw seizoen gaat van start

Kijktip :

Vandaag (maandag 23 maart) gaat het derde seizoen van Chateau Meiland van start op SBS 6. Er is echter goed nieuws voor de grootste fans van het programma's: aflevering twee is vandaag ook al vooruit te kijken op KIJK.nl. Elke week verschijnt de aflevering van een week later al exclusief op het online platform.

Nieuw seizoen
In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dat vorig jaar uitgroeide tot de grote kijkcijferhit van SBS 6, gaat de familie Meiland eerst op vakantie naar Tenerife - samen met hun huishoudster Nadège. Zij is nog nooit op vakantie geweest en dus gaat er een wereld voor haar open. Bij terugkomst moet de familie echter weer vol aan de bak: de gasten blijven komen en er moet nog steeds verbouwd worden.

Vooruitkijken
De eerste aflevering is vanavond (23 maart) om 20.30 uur te zien op SBS 6, maar op KIJK.nl kun je direct genieten van de eerste twee afleveringen. De komende weken verschijnt er namelijk elke maandag een nieuwe aflevering op het online streamingplatform, dat volledig gratis is. Deze aflevering is pas een week later op televisie te zien.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 23 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de nieuwste aflevering een week vooruitkijken op KIJK.nl.

Programmering
Dat betekent dat de afleveringen van Chateau Meiland op de volgende data op KIJK.nl te zien zijn:

  • Aflevering 1: maandag 23 maart
  • Aflevering 2: maandag 23 maart
  • Aflevering 3: maandag 30 maart
  • Aflevering 4: maandag 6 april
  • Aflevering 5: maandag 13 april
  • Aflevering 6: maandag 20 april
  • Aflevering 7: maandag 4 mei

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 23 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Afleveringen Chateau Meiland vooruitkijken bij KIJK vanaf 23 maart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV