Maandag in Op1: coronavirus-updates met Ank Bijleveld, Nathan Rutjes en meer

Maandag in Op1: coronavirus-updates met Ank Bijleveld, Nathan Rutjes en meer
De gasten van maandag 23 maart

Kijktip :

Het coronavirus blijft Nederland in zijn greep houden en daarom wordt opnieuw de hele aflevering van Op1 gewijd aan de crisis die het virus met zich heeft meegebracht. Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven presenteren, maar wie zijn de gasten?

Gasten in Op1 - maandag 23 maart

  • Viroloog Marion Koopmans over waarom we niet kunnen ‘testen, testen, testen’ op het coronavirus in Nederland.
  • Het leger wordt ingezet om het coronavirus in Nederland te bestrijden. Minister van Defensie Ank Bijleveld is te gast.
  • Medisch specialisten en datawetenschappers gaan per direct kunstmatige intelligentie inzetten in de strijd tegen het coronavirus. Intensivist Paul Elbers van het Amsterdam UMC staat aan de wieg van dit initiatief en vertelt hoe dit in z’n werk gaat.

Tekst gaat verder onder video's.


Bekijk ook


  • Het coronavirus houdt ook de sportwereld in zijn greep, maar van een eventueel uitstel van de Olympische Spelen was nog geen sprake. Tot vandaag. Het International Olympisch Comité (IOC) gaat voor het eerst serieus kijken of de Zomerspelen van Tokio verzet moeten worden. Binnen vier weken willen ze de knoop doorhakken. Bij Op1 schuiven Olympisch judoka Henk Grol en turnsters Sanne Wevers en Lieke Wevers aan.
  • Voetballer Nathan Rutjes en zijn zoontje Lavezzi zitten niet stil thuis, want ze maken voor [email protected] work-out filmpjes voor kinderen. Alle kinderen kunnen hier vanaf vandaag zelf actief aan meedoen. De afleveringen worden uitgezonden op televisie en op alle social media-kanalen van Zappsport. Bij Op1 vertellen de twee erover.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ookCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: coronavirus-updates met Ank Bijleveld, Nathan Rutjes en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier