Maandag in Jinek: Ruud Gullit, Humberto Tan en meer over het coronavirus

Maandag in Jinek: Ruud Gullit, Humberto Tan en meer over het coronavirus
De gasten van maandag 23 maart

Kijktip :

Eva Jinek maakt ook deze week nog extra lange uitzendingen van haar talkshow op RTL 4. Elke werkdag begint ze om 21.30 uur aan de uitzending. Daarin zal veelal gesproken worden over het coronavirus.

Gasten in Jinek - maandag 23 maart

  • Na het EK voetbal, de Giro d’Italia en de Formule 1 in Zandvoort is het nu afwachten welke gevolgen de wereldwijde coronacrisis gaat hebben voor het grootste sportevenement van het jaar: de Olympische Spelen. Vanuit de atleten en de sportbonden wordt de roep om uitstel steeds groter. Wij bespreken de ontwikkelingen rondom de Spelen met Humberto Tan, Ruud Gullit en Leontien Zijlaard-van Moorsel.
  • Op sociale media gaan op dit moment valse adviezen en nepnieuwsberichten rond. Hoe ga je hiermee om als nieuwsconsument? En wat doen grote techbedrijven hiertegen? We vragen het aan onderzoeksjournalist Jeroen Smit en Rachid Finge, woordvoerder van Google Nederland.
  • De ic’s in Nederland stromen razendsnel vol, vooral in het zuiden van het land. Daarom moeten honderden patiënten de komende tijd over alle ziekenhuizen in Nederland worden verdeeld.Ernst Kuipers, directeur van het Erasmus MC, schuift aan om uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat. Tegelijkertijd hebben de veiligheidsregio’s grote hotelketens in Nederland gevraagd om hotels ter beschikking te stellen voor de opvang van ziekenhuispatiënten.Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels, is bereid zijn 100 hotels hiervoor in te zetten.

Jinek is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Ruud Gullit, Humberto Tan en meer over het coronavirus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen