Vanavond op tv: nieuw seizoen Opgelicht?!, prachtige film Memoirs of a Geisha en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Opgelicht?!, prachtige film Memoirs of a Geisha en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 maart

Kijktip :

Nu veel Nederlanders binnen zitten, is er behoefte aan goede programma's op televisie. Vanavond begint er onder meer een nieuw seizoen van Opgelicht?!, waarin diverse oplichtingspraktijken aan het licht komen. Verder ook de schitterende film Memoirs of a Geisha. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Dramafilm: Memoirs of a Geisha

SBS 9
SBS 9
20:30 uur

Op SBS 9 is vanavond de prachtige film Memoirs of a Geisha te zien. De negenjarige Chiyo wordt als werkster verkocht aan een geishahuis. Door haar schoonheid maakt ze geisha Hatsumomo erg jaloers. Tot ongenoegen van Hatsumomo zorgt Mameha, Hatsumomo's rivaal, ervoor dat Chiyo uitgroeit tot de legendarische geisha Sayuri. Ze boeit alle machtige mannen, maar wordt achtervolgd door haar geheime liefde.


Special: Emma Willis - Delivering Babies Revisits

TLC
TLC
20:30 uur

Emma Willis keert in deze special terug naar de baby's die ze hielp geboren worden in de documentaireserie Emma Willis Delivering Babies. De Britse tv-presentatrice bezoekt vijf stellen die ze sinds de bevalling van hun kinderen niet meer heeft gezien. Hoe gaat het nu met de baby's, een klein jaar na hun geboorte? Emma vindt het spannend om weer terug te keren, maar is ook erg benieuwd.


Terug: Opgelicht?!

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

Vanaf vanavond is Opgelicht?! weer terug met een nieuw seizoen. Elke dinsdag om 21:30 uur is er aandacht voor de wereld van fraude, bedrog en oplichting, gepresenteerd door Jaap Jongbloed. Met in elke uitzending onthullende reportages, actuele nieuwtjes, reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers.


Docu: Ghost Fleet

NPO 2
NPO 2
23:15 uur

Ghost Fleet is een opzienbarende documentaire over moderne slavernij in Thailand. Duizenden mannen worden er gedwongen dag en nacht te werken op vissersboten; ze zijn onbetaald en zijn soms jarenlang van huis. Activist Patima Tungpuchayakul zet zich in om ex-slaven te helpen en de duistere kanten van deze miljoenenindustrie wereldkundig te maken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Opgelicht?!, prachtige film Memoirs of a Geisha en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen