Woensdag in De rijdende rechter: wel of geen beurt voor de auto?

Woensdag in De rijdende rechter: wel of geen beurt voor de auto?
John Reid schiet te hulp

Kijktip :

Deze week wordt de hulp van John Reid in De rijdende rechter gevraagd bij een conflict tussen een klant en een garagehouder in Hollandsche Rading. De centrale vraag die beantwoord moet worden: moet de auto van de klant wel of geen kleine beurt krijgen?

APK
Carmen Ploeg heeft een auto voor privégebruik en een auto voor haar werk. Ze heeft er geen twee meer nodig en om even rustig na te denken over welke auto ze wil houden, plant ze een APK in bij garage Hartendorp. Bij de garage is er naast de APK echter ook een kleine beurt in de agenda geschreven, maar is dit wel de bedoeling?

Welles-nietes
Tussen Carmen en de garage ontstaat een welles-nietes-situatie: volgens Carmen heeft ze duidelijk aangegeven dat ze per se géén beurt wil, tot ze een beslissing had genomen over de auto's. Hartendorp zegt echter dat ze mondeling heeft aangegeven een kleine beurt toe te staan als de kosten van de APK minimaal zouden zijn. Mr. Reid moet orde scheppen in de zaak.

De rijdende rechter is elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De rijdende rechter terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De rijdende rechter: wel of geen beurt voor de auto? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen